Hogy a tanulás ne legyen mumus…

Általános

Hallottál már a Tatabányán működő Pitypang Tanulósarokról??? Mielőtt a sok-sok hasznos és mindenre kiterjedő információhalmazt leírom, szeretném, ha tudnád, ki vagyok. Ki az a Montz Andi, és miért higgy el neki bármit is?! 😉 Itt találsz rólam néhány címszót, amivel magamat illettem, illetve azt is, hogy mivel foglalkozom.

Tatabányai pedagógusként ismerhettek a felsőgallai Széchenyi István Általános Iskolából, a dózsakerti Dózsa György Általános Iskolából, a bánhidai Remédium Általános Iskola és Szakiskolából. Rendezvényszervezőként már találkozhattál velem családi napokon, nyári táborunkban, zsúrokon, autómentes napon, sporteseményeken, jótékonysági összejöveteleken… 6 évvel ezelőtt kezdtem el azzal foglalkozni, hogy mivel lehetne színesebbé tenni az itt élő gyerekek és szüleik szabadidejét. Akkor még nekem nem volt családom, így elég sok időt tudtam ennek a tervemnek időt szentelni a tanítás mellett. 🙂 Így született meg az első és eddig az utolsó kézműves és kreatív foglalkozást tartó játszóház /gyermekmegőrző funkcióval/ a Vértes Centerben, mely 1 évig minden nap tanítási idő után és hétvégéken várta a gyerkőcöket.
2 éve már édesanyaként és főállású rendezvényszervezőként szentelem az időt a gyermekprogramoknak. Igen, pályaelhagyó lettem… Ám ez csupán a tanítás állami vonalát jelenti, hiszen továbbra is kapok megkereséseket korrepetálásokra, fejlesztésekre. És szívesen teszem! 🙂 Szeretek tanítani, szeretem kicsit másképp csinálni… Kicsit másképp nézni a dolgokat… Úgy, hogy a gyerekeknek is élvezet legyen. ♥

Na, ha még érdekel, hogy mi az a Pitypang Tanulósarok, akkor olvasd tovább! 🙂

Nevezheted napközinek, korrepetálásnak, de a lényeg ugyanaz: segítek, hogy a tanulás ne legyen mumus! 🙂 Sokszor valójában csak az történik, hogy egyszerűen lemaradnak a diákok, mert nem tudják követni az iskolában leadott anyagot, és ezáltal már a következő órákon nem tudják, hogy miről beszél a tanár… Tudom, mert tanári pályafutásom alatt tapasztaltam. 😉
Célunk az, hogy segítsünk azoknak, akik lemaradtak a tanulmányaikban, vagy egyszerűen nehezen megy nekik a tanulás.

Az általános iskolás korosztály számára kínálunk korrepetálási lehetőséget, foglalkozásokat a délutáni, hétvégi időszakban, és tanítási szünetekben.
Hatékonyságra és eredményességre törekszünk minden egyes diák esetében, szem előtt tartva, hogy a gyerekek különbözőek. Nálunk minden gyermek garantáltan megírja leckéjét, megtanulja a tananyagot, és még jól is fogja érezni magát eközben.

A részleteket itt tudod elolvasni:https://pitypangprogramok.wordpress.com/pitypang-tanulosarok/

Bátran tedd fel kérdésedet itt, telefonon, emailben vagy személyesen! 🙂

Mosolygós napot!

-moncandi-

tanul

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s