Bohóc

Általános

bohócTöbb zsúron is voltam bohócként ezen a hétvégén. Kihasználom ezt az időszakot, mert a következő hónapokban már egyéb szervezési és oktatói teendőim mellett nem lesz időm “bohóckodni”.
Amikor valakinek jó munkát kívánok, gyakran azt a válaszkérdést kapom, hogy “Létezik olyan, hogy jó munka?!”  Nos, igen! Ez mindenképpen. Gyerekek arcára mosolyt csalni, csodálkozó tekintetüket figyelni
Hát, ez olyan jóóó!!! ♥

Mivel egyre többen választotok minket, és számunkra nagyon fontos, hogy a legjobbat kapjátok, nem engedhetjük meg magunknak, hogy csapatunkat ne igazán klassz tagokkal bővítsük.

Egy animátor, egy bohóc, egy játékmester
♦ mindig vidám, jó kedvű
♦ könnyedén szót ért a gyerkőcökkel
♦ kreatív
♦ talpraesett
♦ és van benne valami kis plusz…
Ez valójában inkább egy életforma, mintsem kizárólag munka. 🙂
Aki az életnek is a napos oldalát látja, és nem csak a mesékben veszi észre a varázslatokat, valamint ismeri a “pocsolyában mezítláb tocsogni” érzést, annak elhiszem, hogy valóban erre termett.

Ha TE vagy az, akire ez igaz, és szeretnéd nálunk kipróbálni magad, jelentkezz MOST animátornak/bohócnak/játékmesternek! Nem kell, hogy “papírod legyen róla”, hogy legyen referenciád… “Csak” add azt, amit a gyerkőcök várnak. 🙂 A munkát megelőzi egy felkészítő tanfolyam, érdekes beszélgetések és néhány gyerekprogramon való részvétel… Ennél vidámabb és mókásabb munkalehetőséget aligha olvastál mostanában. 🙂 Viszont ezt az összes felnőttesen komoly állásnál KOMOLYABBAN kell venned! És bohóc ide vagy oda, ez most nem tréfa! Gyerekek érzéseivel nem játszunk!!!

Ezen az esős, szürke, borús napon látod-e a szivárványt?! 😉

bohóc

-moncandi-

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s