Környezetbarát lufik?!

Általános

Jajjj, de sok bajom volt mindig a lufikkal! Ez most így elég furcsán hangozhat pont tőlem, aki minden hónapban több százat felfúj… Na, de pont ezért! 😀 Minden zsúr, esküvő vagy egyéb rendezvény után ott állok a placc közepén, hogy mire lehetne még használni ezeket az itt maradt léggömböket… Amennyit csak tudok, szétosztok hazafelé az utcán, hogy így adjak egy kis lufi okozta gyermeki örömöt… 🙂 Na, de mi lesz, ha már leenged, kidurran, és nem éppen a komposztálható anyagok közé tartozik…  És akkor az elengedett lufikról nem is beszéltem, amik ki tudja, hol landolnak… 😦 Például esküvőkön látványos és kedves ötlet a LUFIPOSTA.
Egyik régóta foglalkoztató kérdés, ami már jó 10 éve motoszkál bennem, hogy mikor jön el az az idő, amikor nem termelünk ennyi szemetet?! Na, nem ebbe az irányba haladunk, ezt bevallhatjuk, de legalább már megvan az az irány, amit a tudatos cégek és persze magánszemélyek, ha követnek, akkor van remény… 🙂 Ez most nem valami trendi duma a részemről, nagyon nem! Ha az lenne, nem tudnék ennyire lelkes lenni, mikor végre elértük azt, hogy KÖRNYEZETBARÁT lufikkal dolgozunk. Juhéééj!

Bevallom, amikor 7 éve elkezdtem foglalkozni különböző rendezvények szervezésével, dekorálással, csak a minél szebb és elegánsabb  látvány elérésére törekedtem. Persze egy induló cég mi másra is gondolna?! 😉 (Ezzel nyugtatom magam. 😀 ) Ma már azonban igyekszem környezettudatosan tevékenykedni, úgyhogy most megyek is és leadom a megrendelést a lufikra, hiszen mindjárt itt vannak a hétvégi zsúrok, a nulladik Pitypang Programunk, na, meg a Valentin nap… 😉 És mindenképpen CSAK KÖRNYEZETBARÁT LÉGGÖMBÖK kerülnek a kosaramba.  Ami nem azt jelenti, hogy csak zöld lufikat fogok vásárolni. 🙂
Ja, és hogy mitől környezetbarát?! Mert latex alapú, 100%-ban természetes kaucsukból készülnek, ezáltal tökéletesen lebomlanak.

Mosolygós napot!

-moncandi-

pink lufi

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s