Pitypangozás márciusban – játszóház

Általános

Húú, most, hogy leírtam…belegondoltam…Már szombaton március lesz! 🙂 Kicsit szomorú vagyok, hogy nem volt igazi  (sőt, semmilyen) tél, de ezen már kár is bánkódni.
Szóval 2014. március 1-jén nagyon-nagyon várunk benneteket a következő Pitypang Gyerekprogramunkon. Sok újdonsággal készülünk. Színes szombat délutánt ígérünk. Akik már jártak nálunk, azok sem csak a megszokott dolgokkal fognak találkozni!

progr második

Egy igazán SZÍNES SZOMBAT DÉLUTÁNRA hívunk benneteket és a gyerkőcöket 16 órától 17.30-ig a szokásos helyen, azaz, az Euphoria Egészségmegőrző és Fitnesz Centrumban (Tatabánya, Árpád u. 74.) 🙂
Az egészen piciknek is készülünk játékokkal, játszószőnyeggel. A kicsit nagyobbak mozgásigényét is igyekszünk kielégíteni ugri-bugri és egyéb lehetőségekkel, és a kisiskolások kreativitását, valamint kézügyességét is teszteljük… 🙂
És itt még nincs vége!!! Egy tippel tökéletesítjük a délutánt, ahol az Anyukák ötletet kapnak egy kis egészséges kölyökfinomság elkészítéséhez is… De nem ám csak leírva egy darab papíron…, hanem a készítés részleteibe belemerülve, amit egy kóstolóval koronázunk meg! Így azonnal lehet tesztelni, ízlik-e a gyerkőcnek az is, ami egészséges..?! 😉

És az Apukáknak is készülünk…

apukáknak
Egy szó, mint száz… mi így köszönjük meg, ha bizalmat szavaztok nekünk! ♥

Mit ne felejts el?! Tippjeink a tapasztalatok alapján:
– Hozz váltócipőt!
– Hozz váltópólót is, mert meleg van, ne kiizzadva kelljen hazamenni!
– Inni tudtok vizet, de ha mást szerettek, azt ne felejtsétek otthon!
– Ha bármi kérdésed van, bátran tedd fel animátorainknak!
– Ha szeretnéd a gyerkőcöt teljes mértékben ránk bízni, mert dolgod van, jelezd animátorainknak, van rá lehetőség!
– Ne távozáskor, hanem amikor megérkeztek, és már levetkőztetek, “csekkolj be”, azaz iratkozz fel a “jelenléti lapra”! 😉 Ha már jártál nálunk, akkor csak egy gyors “itt vagyok” (= kapsz egy Pitypang kártyát) kell csak!
A játszóház előtt pedig lesz egy előadás, amit ajánlunk figyelmetekbe:

VÁLTOZNI MÁRPEDIG LEHETSÉGES – Rákóczi Balázs, pszichológus (ingyenes előadás)

Dohányzás, súlyfelesleg, mozgáshiány… Miért olyan nehéz megszabadulni a káros szenvedélyeinktől? Miért vallunk kudarcot már menet közben az egyes leszokási kísérletek során? Miként lehetne a pozitív változást tartóssá tenni, a visszaesést elkerülni, és valóban új életet kezdeni?
Manapság egyre nagyobb nyilvánosságot kap a pszichológiának azon ága, amelyet egészségpszichológiának neveznek, és amelynek célja, hogy a lélektani kutatások eredményeit felhasználva hozzá tudjon járulni ahhoz, hogy életünk minőségét javítsuk, egészségünket megőrizzük, és meg tudjunk szabadulni a környezetünket és az egészségünket károsító szokásoktól.
Az előadást Rákóczi Balázs pszichológus tartja, amely során szó lesz arról, hogy mik azok a legáltalánosabb tévhitek, amelyeket a változásról gondolunk, illetve melyek azok a leggyakoribb hibák, amelyeket a változtatni vágyók elkövetnek; mit mondanak a kutatási eredmények, és a modern pszichológia a változásról és annak folyamatáról; valamint milyen szempontokat, stratégiákat érdemes annak megfogadnia, aki tartós változást szeretne létrehozni az életében.
Az előadás időtartama: kb. 50 perc, ezt követően egy fél órás beszélgetésre van lehetőség az előadóval.
Időpont: 2014. március 1. {szombat} 14 óra

Várunk szeretettel!

-moncandi-

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s