Animátor, játékmester, bohóc

Általános

Jelentkezz MOST animátornak/bohócnak/játékmesternek!

animátor_post
Nem kell, hogy “papírod legyen róla”, vagy hogy legyen referenciád… Mindkettőt megszerezheted nálunk. “Csak” add azt, amit a gyerkőcök várnak. :) A munkát megelőzi egy felkészítő tanfolyam, érdekes beszélgetések és néhány gyerekprogramon való részvétel… Ennél vidámabb és mókásabb munkalehetőséget aligha olvastál mostanában. :) Viszont ezt az összes felnőttesen komoly állásnál KOMOLYABBAN kell venned! És bohóc ide vagy oda, ez most nem tréfa! Gyerekek érzéseivel nem játszunk!!!

Akit keresünk:
♦ mindig vidám, jó kedvű
♦ könnyedén szót ért a gyerkőcökkel
♦ kreatív
♦ talpraesett
♦ és van benne valami kis plusz…
Ez valójában inkább egy életforma, mintsem kizárólag munka. :)
Aki az életnek is a napos oldalát látja, és nem csak a mesékben veszi észre a varázslatokat, valamint ismeri a “pocsolyában mezítláb tocsogni” érzést, annak elhiszem, hogy valóban erre termett.

Főbb információk:
Animátorokat keresünk, akik 2-3 órás rendezvényeket, gyerekzsúrokat bonyolítanak le egyedül vagy párban. Természetesen akár jelmezbe is bújva vezénylik le a játékokat, mesélnek vagyis szórakoztatják a lurkókat. Arra számítanod kell, hogy ezek a programok általában hétvégén vannak. Valamint már a nyári táborainkba is most kezdődik az animátorok kiválasztása.
Jelentkezésed beküldése az első lépcső… Ha ezt sikeresen abszolválod, egy izgalmas új élet vár rád. :) Ezután következik egy belső tanfolyam, melyen kötelező részt venni.
A tanfolyam első napján gyakorlati órát tartunk. A következő két alkalommal elméleti oktatás lesz.  Végül pedig részvétel 1-2 programunkon segítőként, hogy élesben is lásd, milyen klassz dolgok várnak rád. :)
A tanfolyam végén munkát biztosítunk a megrendelések függvényében.

Ha így is érdekel, akkor a továbblépéshez küldd jelentkezésedet az animator@magistre.hu címre vagy hívj a +36 30 867 8272-es számon! Azok, akik az első szűrőn átmennek – vagyis a jelentkezése elnyeri tetszésünket -, emailben értesítést küldünk.

A tanfolyam helye: Tatabánya
Munkavégzés helye: Tatabánya és környéke

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s