Csoki Márkó, huncut Józsi, kedves Keti, csendes Szabina, három grácia Vanesszák

Általános

Ildikó (animátor) beszámolója a mai szívmelengetős, pozitív energiával feltöltős gyerekprogramunkról:

Izgatottan vártuk a mai napot, mert ismét egy új típusú feladat elé néztünk. Ma a tatabányai Füzes utcai Általános Iskola 8 vállalkozó kedvű kisdiákjával töltöttük a délutánt a LISZI-ben (Lakóközösségi Információs Szolgáltató Iroda).
Sok játékkal, ötlettel készültünk, és izgultunk, hogy tetszeni fog-e nekik. Vittünk felfújt lufit és a játszódobozban is lapult szép számban. Ez nagy tetszést aratott és hatalmas kreativitással álltak neki a lufik kifestésének, összekapcsolásának, míg végül kis remekművek születtek. Lufi baba, lufi kutya, úszógumi, lufivirág.
Aki készen volt az az Egy perc és nyersz játék feladataiban próbálhatta ki ügyességét. Buborékot kellett átfújni karikán, ping-pong labdát próbáltunk poharakba pattintani, kólás dobozokat dobáltunk.
Közben a csapat másik fele a szomszédos teremben Zsuzsival hip-hop tánclépéseket tanult, amit időnként meglestünk. Félidőben helyet és tevékenységet cserélt a csapat.
Az új “kreatívkodók” látván a kész lufi műveket, nem adták alább és ők is megalkották saját lufitárgyaikat, majd ők is kipróbálták az ügyességüket vagy ügyetlenkedésüket, de mindkét esetben jókat nevettünk!
Ezután táncbemutató következett, ahol a két csapat bemutatta mit tanult a mai táncórán. Utána a tánctanárnő megcsodálta a gyerkőcök alkotásait. A hátralévő időben, amíg az uzsonnára vártak, még rajzoltak egy kicsit.
Mire megjött az ízletes meggylekváros kenyér és a tea, már nagyon oldott volt a hangulat és nagy kacajok közt tűnt el az uzsonna. Közben arról beszélgettek, hogy jó volna itt aludni és itt maradni a hétvégén. Majd megjött az autó és Laci sofőrnek nehéz feladata támadt, mert a gyerekek mellett a nagy mennyiségű lufit is el kellett szállítania. 😀
A végén meghatottan vettünk át egy rajzot az egyik kislánytól, amit nekünk készített. Csoki Márkó, huncut Józsi, kedves Keti, csendes Szabina, három grácia Vanesszák köszönjük nektek ezt a napot! Akárcsak ti, mi is várjuk a következő pénteket! A LISZI dolgozóinka is köszönjük a kedves fogadtatást! 🙂 ♥

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s