Télbúcsúztatónk Bokodon

Általános

Február 14-én mi is részt vettünk egy farsangon, a tél elűzése érdekében. Bokodon segítettünk, hogy az ovis gyerkőcöknek felejthetetlen élményben lehessen részük. Játszósarkot építettünk akadálypályával, ahol a kicsik kúszhattak mászhattak az alagútban, ugráltak az ugróiskolában és kipróbálhatták ügyességüket célba dobásban, vagy a csacsi farkának feltűzésével. 

Az ötletes jelmezbe öltözött farsangolók ruháit kolléganőink kiegészítették fantasztikus arcfestéssekkel és csillámtetoválással. Egy picurka kislánynak kolléganőnk tette fel az első csillámtetoválást, amit igazi kis hercegnőként viselt. Bohócunk irányította a szórakozást, újabb és újabb játékokra invitálta a résztvevőket.

Volt itt minden: jelmezes felvonulás, körjátékok, lufis játék, fánkevő verseny és persze táncra is perdültünk!

A program lelkes szülök kezdeményezésére jött létre és egy nagyon aranyos közösséget ismertünk meg! Batyus bál lévén isteni finom sütemények kerültek az asztalra az anyukák, nagymamák jóvoltából! Teljes családok képviseltették magukat és láthatóan mindenki jól érezte magát, nem csak a gyerekek. Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük, ez a bál hagyományt teremt és mi is mehetünk még Bokodra! Köszönet Sípos Lindának, hogy közreműködhettünk a farsangon!
A képekért pedig köszönetet mondunk Vajay László fotósnak.

Mosolygós napot! 🙂

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s