Kristóf 10. szülinapja

Általános

Kristóf nagyon szereti a Lego Star Wars történetét és világát, így a születésnapi partiját is ennek megfelelően alakítottuk. A dekorációban is előkerültek a jellegzetes figurák és tárgyak (fénykard szalvéta) de a valóságban is megjelent Dart Vader. A buli egy kellemes beszélgetéssel kezdődött, ahol a gyerekek párban, a másik bőrébe bújva mutatták be magukat (a másikat). Utána 1 perc és nyersz játékokat játszottunk Gyöngyi bohóc vezetésével, ahol két csapat, a Dart Vader-ek és a Banyák versenyeztek egymással. A lufis és labdás ügyességi játékokat – korukat meghazudtoló ügyességgel – sorozatosan a  Banyák nyerték, de lehet, hogy szegény Dart Vader-eket akadályozta a ruha és a maszk viselete!   A versenyt  “Szabadulj a labdától” játékkal zártuk ahol a gyerekek nem kímélték a bohócot és a fotóst sem a játék hevében! Ezután következett a szokásos torta átadás. A zenei általános iskolába járó gyerkőcöknek természetesen nem okozott gondot a Boldog születésnapot dal eléneklése! Az ajándékozás során jó kívánságok közepette nagyrészt Lego Star Wars ajándékok kerültek elő a csomagokból! A buli végén került sor a sok finom édességet rejtő Pinata szétverésére, ami Kristófnak rekord időn belül sikerült! Zárásként darts tudásukról tettek bizonyságot a résztvevők,  melynek során a lufi célpontok gyorsan kipukkantak!

kristóf 10kristóf 10 15kristóf 10 13kristóf 10 9kristóf 10 10kristóf 10 8kristóf 10 7kristóf 10 6kristóf 10 5kristóf 10 3kristóf 10 2kristóf 12

Reklámok

About Montz Andi

Ezek az én 'címkéim': Pozitív. Optimista. Vidám. Anya. Feleség. Színes. Piros. Szilvásgombóc. Motor. Most. Pedagógus. Makacs. Önfejű. Csoki. Rendezvényszervező. Napraforgó. Kíváncsi. Sport. Nincs a felsorolásban sorrend, ne keress benne logikát! ;)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s