Könyves Kedd Ajánló Nele Moost – Annet Rudolph: Örök-Harag! Hogy aztán újra kibékülhessünk

Általános

Tímea e heti  könyvajánlója az én érdeklődésemet már felkeltette! Egy mindenki számára tanulságos témát dolgoz fel! Érdemes közelebbről megismerkedni a történettel és bájos szereplőivel!

 

A nagyszerű páros maradandót alkotott, hiszen Zokni történetét több köteten át nyomon követhetjük.

Hogy ki ő? Zokni egy holló, nagy szívvel és rengeteg ötlettel. Egy csodálatos erdőben, egészen különleges társak között tengeti mindennapjait és éli meg pontosan azokat az élményeket, amik egy kisgyerekkel előfordulnak.

 

örökharaghollo

Mi kell ahhoz, hogy nagyszerűen érezze magát kedvenc barátai körében? Egy minden igény kielégítő elfoglaltság. Mi lehet az ami egyformán érdekli a vadmalacot, nyuszit, a rókát, bárányt, medvét, farkast, borzot, egérkét, a mókusokat, és sünit?

Nem olyan egyszerű összehangolni a játékot, természetesen mindenki mást szeretne, így hát kis hollónk bánatos tapasztalatokra tesz szert. A legkézenfekvőbb megoldásnak a sértődés és harag tűnik, de vajon tényleg jó ötlet-e keserűen elzárkózni, magunkban puffogva, bosszút tervezve vagy esetleg akad olyan szellemes megoldás, amitől mindenkinek fülig ér a szája?

 

örök harag3

 

Annet Rudolf csodálatos illusztrációi már az első oldalon szívünkbe lopnak egy kedves, kis világot, ahol a báránynak katicás térd- és könyökvédője van, ahol fóka alakú a postaláda, a legmagasabb fa odvában is paplan szellőzik a langyos tavaszi napsütésben, és a fa tetején is sátrat lehet verni. 🙂

 

Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki egy kis megerősítésre vágyik abban, hogy minden hibás lépést valóban helyre lehet hozni.

 

orok_harag

Reklámok

About Montz Andi

Ezek az én 'címkéim': Pozitív. Optimista. Vidám. Anya. Feleség. Színes. Piros. Szilvásgombóc. Motor. Most. Pedagógus. Makacs. Önfejű. Csoki. Rendezvényszervező. Napraforgó. Kíváncsi. Sport. Nincs a felsorolásban sorrend, ne keress benne logikát! ;)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s