Nyári Tábor 2015 helyszín

Általános

Nyári Táborunk idei  helyszíne a Béla Király Körtéri Közösségi Ház. Bár a város központjában található, mégis szép, zöld környezetben van. Udvarát és környékét fák, bokrok, virágok díszítik. Udvarán játszótér áll a gyerekek rendelkezésére: hinták, mászókák, edzőgépek, pingpong asztal, homokozó. Az  itt elhelyezett tetővel ellátott asztalok és padok lehetőséget biztosítanak arra, hogy minél több tevékenységet kint tudjunk elvégezni: rajzolás, kreatív tevékenységek vagy akár uzsonnázás.

Bent is van lehetőség játékra, kisebbek a játszókuckóban szórakozhatnak az idősebbek asztali focival vagy léghokival versenyezhetnek. Bár időnk jó részét nem itt fogjuk tölteni, de amíg itt leszünk biztos vagyok benne hogy a tábor résztvevői jól kihasználják majd a hely adta szórakozási lehetőségeket!

20150529_131236 20150529_131408 20150529_131734 20150529_131614

Reklámok

About Montz Andi

Ezek az én 'címkéim': Pozitív. Optimista. Vidám. Anya. Feleség. Színes. Piros. Szilvásgombóc. Motor. Most. Pedagógus. Makacs. Önfejű. Csoki. Rendezvényszervező. Napraforgó. Kíváncsi. Sport. Nincs a felsorolásban sorrend, ne keress benne logikát! ;)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s