Nyári Tábor programajánló: Fallabda

Általános

A Magistre táborok programjában fontos helyet foglal el a mozgás, a sport. Tavaly a golfozással és a teniszezéssel ismerkedhettek meg a táborlakók. Ebben az évben fallabdázni tanulunk. Mi is az a fallabda?  A Wikipédia szerint:

A fallabda vagy squash (ejtsd: szkvas) a teniszben használatoshoz hasonló ütőkkel és gumilabdával, erre a célra kialakított teremben játszott sportág. Általában két játékos játssza, de páros mérkőzések esetén négyen vannak a pályán. A pálya 9,75 m hosszú és 6,4 m széles.

Squash ütő

Helyszínünk a Squashberek lesz, mely Sárberekben található, a Csónakázó-tó közelében. 4 squash pálya, egy nagy tornaterem és a székekkel, asztalokkal ellátott előcsarnok áll majd rendelkezésünkre.

Squashberek

A kicsik  speciális gyerekütőt kapnak szivacslabdával, a nagyok némi tanulás után megmérkőzhetnek egymással! Itt szabad szaladgálni, ugrálni, kiabálni! Csak bírják szusszal!

20150601_11494020150601_11500720150601_115216Squashberek1

 

Reklámok

About Montz Andi

Ezek az én 'címkéim': Pozitív. Optimista. Vidám. Anya. Feleség. Színes. Piros. Szilvásgombóc. Motor. Most. Pedagógus. Makacs. Önfejű. Csoki. Rendezvényszervező. Napraforgó. Kíváncsi. Sport. Nincs a felsorolásban sorrend, ne keress benne logikát! ;)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s