Tábor ajánló – Kémkaland

Általános

Nehogy azt gondoljátok, hogy a Magistre Móka Táborba pihenni és punnyadni jöttök! Itt bizony sose hagyunk békén benneteket! Az egyik nap kémekké válunk, hogy részt vehessünk a Kémkalandban!

Kémkaland

De ehhez előtte fizikai és szellemi felkészülésre lesz szükségünk! Kiképző pályát építünk és gyakorolunk rajta! Egy jó kém gyors, ügyes, fut, ugrik, kúszik, mászik!

Kémgyakorlat

Emellett el kell sajátítani a megfelelő kém technikákat, ezért gyakoroljuk a titkosírás megfejtését, szókeresést, képkeresést, memóriajátékokat! A jó kém álcázza magát! Parókák, szakáll, szemüveg segítségével átváltoztatjuk magunkat!

Kémruházat

Egy játék során a hangelváltoztatást is kipróbáljuk! Végül kémkütyüket készítünk. Ha mindennel készen állunk, közösen kidolgozunk egy küldetést és végre is hajtjuk! Utána jöhet a megérdemelt ebéd 🙂

Kémkedés

Reklámok

About Montz Andi

Ezek az én 'címkéim': Pozitív. Optimista. Vidám. Anya. Feleség. Színes. Piros. Szilvásgombóc. Motor. Most. Pedagógus. Makacs. Önfejű. Csoki. Rendezvényszervező. Napraforgó. Kíváncsi. Sport. Nincs a felsorolásban sorrend, ne keress benne logikát! ;)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s