Magistre Nyári Tábor 4-5. nap

Általános

A Nyári Tábor nem lenne igazi pancsolás, víz, strand nélkül, így mi is a Gyémánt Fürdőbe vettük az irányt csütörtökön. Persze ilyen melegben nincs is jobb, mint a hűs víz! Az első medencében kipróbáltuk a hátmasszázst, majd a gyerkőcök vizi kézenállást gyakorolták. A harangszóra rohantunk át a másik medencében, ahol indult a hullámfürdő. Úszástudástól és bátorságtól függően ki beljebb ki a medence szélén élvezte a hullámokat. Ebéd előtt még az erős napsütés elől bemenekültünk a belső részre és itt csúszdázni is tudtak táborozóink.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ebéd után kicsit pihentünk az árnyékban, és a Picturéka! játékkal játszottunk, amely a csoport kedvence lett. Utána újra irány a víz, és a lurkókat csak a beígért fagyival lehetett a nap végén kicsalogatni. Olyan jól sikerült a strandos nap, hogy a gyerkőcök megszavazták, hogy a másnapi kirándulás helyett ismét strand legyen a program. Mivel péntekre is hasonló hőséget ígért a meteorológia, így a szülők is beleegyeztek. A lurkók pedig vidáman )bár fáradtan és helyenként kicsit pirosan) mentek haza!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pénteken vittünk víz alatt is használható fényképezőgépet, így a gyerkőcök egymást is fotózták és Gyöngyi is készített róluk víz alatti képet. Sikerült megörökíteni, milyen ügyesen tudnak kézenállni, szaltózni a vízben, legkisebb táborozónk, Lilian pedig a víz alatti siklást és úszást gyakorolta, eredményesen, A végén már tíz tempót úszott víz alatt! A Nap végén szomorúan állapítottuk meg, hogy nagyon gyorsan elszaladt ez a hét, de táborozóink megígérték, hogy jövőre is eljönnek hozzánk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Reklámok

About Montz Andi

Ezek az én 'címkéim': Pozitív. Optimista. Vidám. Anya. Feleség. Színes. Piros. Szilvásgombóc. Motor. Most. Pedagógus. Makacs. Önfejű. Csoki. Rendezvényszervező. Napraforgó. Kíváncsi. Sport. Nincs a felsorolásban sorrend, ne keress benne logikát! ;)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s